Spar penge på dine månedlige udgifter

Som et moderne menneske, kan du ikke undgå at have månedlige udgifter. Er du et nogenlunde almindeligt menneske med en almindelig økonomi, så vil de også fylde lidt på dit månedlige budget. Det er de færreste, der fra den ene dag til den anden kan hæve deres løn, så derfor kan det ofte være nødvendigt at kigge i andre retninger, hvis du gerne vil have et højere til rådighedsbeløb hver måned. En retning kan være et skære ned på de månedlige udgifter. Der kan for mange være finde penge at tjene. Som et gammelt ordsprog siger: ”En krone sparet er en krone tjent”. Vi giver dig her nogle af de steder, hvor du kan skære ned.

Mobilabonnement og tv-pakke

Der er flere steder inden for denne kategori, hvor du kan spare penge. Det kan for eksempel være på dit mobilabonnement eller din Tv-pakke. Tænk over, om du i virkeligheden har brug for alle de ydelser, der er dit mobilabonnement og alle de kanaler, der er en del af din tv-pakke. De fleste tv-seere har mange flere kanaler, end de reelt set bruger. Det kan også være, at du helt skal sløjfe tv-pakken og måske købe et abonnement på en streamingtjeneste i stedet. Vil du gerne spare penge og beholde begge ting, så prøv at se, om der ikke kan være penge at spare, hvis du samler alle ting hos en udbyder. Her kan du i øvrigt tage din internetforbindelse med. Du kan som regel spare penge, hvis du presser lidt på.

Er jeg med i den rigtige a-kasse og fagforening?

Et sted mange ikke tænker over, at man kan spare er på a-kassen og fagforeningen. Det skal dog siges, at det ikke er et område, hvor du blot skal vælge en a-kasse, fordi den er billigst. Det er vigtigt, at du vælger ud fra, hvad dine behov er. Er det længe siden, du meldte dig ind i din a-kasse, så kan du tjekke markedet ud og se, om der ikke findes en billigere a-kasse, der lever op til dine behov. Et andet tip kan være at samle a-kasse og fagforening hos et firma, hvis du ikke har gjort det i forvejen. Husk igen ikke at gå på kompromis med, hvad du har brug for. Hvis det er svært at overskue så kan du altid tjekke en side som akasse-billig.dk.

Andre abonnementer

Mange har utrolig mange abonnementer på mange forskellige ting. Det kan være online services, musiktjenester eller et fitnesscenter. Revurdér om disse abonnementer er en nødvendighed. Det vil de nemlig ikke altid være, og kan du melde dem fra, så kan der være gode penge at spare. Et andet tip kan være at betale per halvår fremfor månedligt. Mange firmaer tilbyder rabat ved denne model.

 

 

Skriv et svar