Sådan kan du spare mange penge på julegaverne

black fridayHvem kan ikke godt lide at spare penge? Jeg elsker i hvert fald at spare penge hvor jeg kan. Derfor er jeg også altid ekstra opmærksom her i tiden op mod jul, hvor man ret hurtigt kan komme til at bruge rigtig mange penge. Hvis man er lidt god til at lede efter alle de bedste tilbud, så kan man hurtigt spare en h masse penge eller bare købe bedre gaver for det samme budget. En nem og hurtig måde at spare penge på, er ved at benytte sig af specielle mærkedage op mod jul, hvoraf fx Black Friday er en af de absolut mest populære.

Hvad er Black Friday?

Hvis du ikke har fulgt med de sidste par år, så har Black Friday gjort sit indtog i Danmark. Det er oprindelig en amerikansk handelsdag(som så mange andre ting vi tager til os her i DK), hvor man fredagen efter thanksgiving kan spare rigtig mange penge hos langt de fleste virksomheder. Her bliver der ikke lagt fingre imellem når amerikanerne skal ud og høste de gode tilbud. Der er set flere eksempler på at folk kommer til skade fordi de simpelthen er så forhippede på at få fat i de gode tilbud før alle andre. Det er heldigvis ikke helt så ekstremt i Danmark endnu, men hvis du gerne vil have en fornemmelse af hvor vildt det går for sig i US, så tjek lige denne video:

Lad os håbe det aldrig bliver så slemt i Danmark. Vi er da forhåbentlig for civiliserede til at den slags kan foregå? Dog skal det jo også siges at der slet ikke er nær de samme store rabatter som i US, hvor der virkelig bliver sparket igennem med rabatterne for at tiltrække flest mulig kunder.

Hvad kan jeg købe på Black Friday?

Der vil være mulighed for at få fingre i gode rabatter inden for næsten enhver kategori du kan komme i tanke om. Når store butikskæder alle samme deltager i dagen, er der en god chance for at du kan finde en ting du gerne vil have. Om ikke andet så er der 100% sikkert noget du kan bruge til julegaverne.

Foregår det kun i de fysiske butikker?

Nej. Rigtig mange af de største butikker online har også taget dagen til sig. Hvis du foretrækker at shoppe i ro og mag hjemmefra, så kan du besøge en hjemmeside som blackfredagstilbud.dk, hvor du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over hvilke butikker der fører Black Friday tilbud.

Hvis du gerne vil spare penge her op til jul, så er det anbefalelsesværdigt at handle på Black Friday, da man uden tvivl kan spare rigtig mange penge.

Skriv et svar