Opskriften på en god dag i Silkeborg

Hvis man bor i Silkeborg eller er på besøg der i en periode, så er man sikkert allerede blevet klar over, at det er ret nemt at få sig en rigtig god dag. Der er mulighed for at nyde alt fra skønne oplevelser i naturen til god mad og kaffe inde i byen. Så se med her og få opskriften på en god dag i Silkeborg.

Start dagen med mountainbike i skoven

Der er rigtig mange, der godt kan lide at starte dagen ud med en form for fysisk aktivitet - og i en by som Silkeborg er det helt oplagt, at denne aktivitet bliver en tur på mountainbike i skoven. Silkeborg er nemlig omringet af en dejlig, stor skov, som er rigtig god til mountainbike - så start med det.

En tur i baljen

Hvis vejret er til det, så er der næsten ikke noget bedre end lige at få en dukket, efter at have svedet en masse på mountainbike turen. Og heldigvis er der mange steder i Silkeborg, hvor man kan bade og blive frisket godt op. 

En god frokost

Efter en morgen og formiddag med en masse aktiviteter vil sulten nok begynde at vise sit ansigt, og derfor skal man selvfølgelig nyde sin frokost på en af de mange hyggelige cafeer, der er at finde i Silkeborg. Man kan eksempelvis prøve drewsens cafe i silkeborg, hvis man er nysgerrig på at se, hvad de serverer af lækre caferetter.

Afslapning i parken

Og hvad skal resten af dagen så gå med? Det kunne da være meget passende at nyde lidt mere af den skønne natur, som Silkeborg har at byde på. Der er eksempelvis området "Indelukket", som en hyggelig park/anlæg, hvor man både kan slappe af til en god bog, fodre svaner, spise is og meget mere. En perfekt måde at bruge dagen på.

Skriv et svar