Kom nemt i gang med en webshop

Hvis du har et ønske om, at starte din egen webshop, vil en WordPress webshop være en fin løsning for dig. Det der gør at WordPress er et populært styresystem er, at det er ekstremt brugervenligt og et styresystem, som alle kan finde ud af at bruge. Det tager ikke ret lang tid at lære og når du først har brugt styresystemet i noget tid, vil det også føles helt naturligt at bruge.

I denne artikel vil du kunne blive klogere på WordPress webshops og få besvaret nogle af de mange spørgsmål, som du selv måtte sidde inde med.

Få professionel hjælp af et digitalt- og webbureau

Professionel hjælp af et digitalt- eller webbureau er selvfølgelig altid den bedste løsning, jo mindre man selv er enormt teknisk kompetent, hvilket de færreste personer er.
Vil du have hjælp til udvikling af din webshop så kan du kontakte dem her, som er et digitalt- og webbureau i 8000 Aarhus.

Vælg et passende tema

De fleste der har valgt at lave en WordPress installation, vælger derefter at installere et WordPress tema, så deres webshop kommer til at se unik ud. En god måde at skille sig ud på, men hvilket tema skal man vælge, når der findes flere tusinde forskellige?

Et godt tema til en webshop er et tema, der er passer godt til ens produkter. I dag kan du finde temaer til stort set alle brancher og produkter. Nogle er selvfølgelig bedre og mere avanceret end andre, men typisk koster et flot og elegant WordPress tema til din webshop ikke mere end 300-400 kroner. Det vil være et engangsbeløb, der skal betales og herefter er temaet dit og yderligere vil du kunne bruge det på mere en webshop.

Samtidig vil der ofte også komme løbende opdateringer i dit tema og dem vil du også løbende hente helt gratis, når du har købt dit tema. Derfor kan et WordPress tema godt være pengene værd.

Når du skal bruge dit tema til en WordPress webshop, er det dog vigtigt, at du er opmærksom på, at du også kan få installeret enten WooCommerce eller WP eCommerce, som begge er populære plugins, der bliver brugt til WordPress webshops i dag.

Kan du ikke installere et af de to overnævnte plugins, vil din webshop heller ikke komme til at fungere optimalt. Sørg derfor for at have undersøgt fra starten af, om der er mulighed for at installere et af de to plugins.

Hvilket et af de to plugins du installere på din WordPress webshop, er sådan set op til dig. Nogle kan bedre lide WooCommerce, mens andre har deres primære præference i WP eCommerce.

Modtag kreditkortbetalinger

Både WooCommerce og WP eCommerce er begge nemme plugins at installere, men når det derimod kommer til at modtage kreditkortbetalinger, bliver det hele lidt mere avanceret og kompliceret. I Danmark har vi heldigvis det danske firma Quickpay, der har lavet et betalingsmodul, der både fungere til både WooCommerce samt WP eCommerce.
Installere du derfor deres betalingsmodul, vil du kunne modtage alle former for kreditkortbetalinger på din webshop, herunder Dankort. Ved andre betalingsmoduler vil Dankortet ikke være inkluderet, men ved at installere Quickpays eget betalingsmodul, vil du altså nemt og enkelt kunne modtage alle former for kreditkortbetalinger med det samme.

Få succes med din webshop

Det kræver hårdt arbejde at få succes og dette gælder også, hvis du skal have succes med din webshop. Intet kommer let til os i denne verden og derfor må du selv kæmpe hårdt for, at din webshop også bliver en succes.

Hvis det er første gang, at du starter en webshop op og aldrig har prøvet det før, vil du lære af dine fejl og ofte ikke tjene noget på din webshop i de første mange måneder.
Nogle tjener sågar ikke noget på deres webshop i det første år. Det tager tid og du er nød til selv at gøre en god indsats for at skabe opmærksomhed omkring din webshop, hvis den skal være succesfuld og tiltrække nogle besøgende.

Skriv et svar