Indhent 3 tilbud på en maler – så let er det

Det er blevet ekstremt populært at indhente tilbud på sin håndværkeropgave. Danskerne indhenter tilbud på alt lige fra en anlægsgartner til en maler. Det giver også god mening, for der er nogle klare fordele ved det. Først og fremmest kan du spare penge på opgaven, fordi du fået meget bedre sammenligningsgrundlag. Ydermere sparer du tid, fordi du blot skal beskrive din opgave et enkelt sted. Så sørger tilbudstjenesten for at indhente tilbud til dig. Det er rigtig nemt, og det tager sjældent mere end 10 minutter at udfylde formularen og få beskrevet din opgave. Her i artiklen gennemgår vi, hvordan du indhenter tilbud på din maleropgave.

  1. Hvad skal du have lavet?

Først og fremmest skal du finde ud af, hvad du skal have lavet. Hvor stort er opgavens omfang, og hvilke arbejdsopgaver er der til maleren? Der er nogle steder, hvor han skal være mere opmærksom end andre steder. Brug 5-10 minutter på at tænke over opgavens omfang, så du kan få beskrevet den bedst muligt.

  1. Beskriv din opgave

Som det næste skal du beskrive din opgave. Her er det vigtigt, at du går så meget i detaljer, som du overhoved kan. Jo mere detaljeret du er, jo nemmere vil det også blive for malerne at give et tilbud. Jo mere præcist og detaljeret et tilbud er, jo mindre chance er der for, at du kommer til at betale flere penge ud over tilbuddet. Hos tilbudstjenesterne er der en tilbudsformular, som du skal udfylde. Du kan i dem læse, hvad der er godt at inkludere.

  1. Afvent tilbud på din maleropgave

Når du har indsendt din opgave, skal du blot læne dig tilbage og vente på at malerne sender tilbuddene til dig. I nogle tilfælde kan du opleve at en maler ringer, hvis han mangler nogle oplysninger i forbindelse med tilbuddet. Ofte kører det dog uden så meget kommunikation, hvis du har været detaljeret nok, da du beskrev din opgave. De fleste tilbudstjenester tilbyder, at du har dine tilbud inden for få dage.

  1. Sammenlign tilbud

Dette er en vigtig del af processen. Når du modtager dine tilbud på en maler, skal du sammenligne de forskellige tilbud. Det er selvfølgelig oplagt at kigge på prisen, men du bør også kigge på firmaet mere generelt. Har de gode anmeldelser, og hvordan vil de løse opgaven? Virker de troværdige? Der er ingen grund til at betale for en dårlig maler. Så hellere betale lidt ekstra for en god maler.

Det gode ved at gøre brug af en 3-tilbudstjeneste er, at det er gratis og uforpligtende. Kan du ikke lide tilbuddene, kan du blot kassere dem igen. Du har ikke bundet dig til at vælge et af de 3 tilbud.

 

 

Skriv et svar