Disse amerikanske modebrands skal du kende til

Der findes adskillige tusinde amerikanske modebrands, men der er selvfølgelig nogle modebrands, som er mere populære end andre. Det amerikanske marked for tøj og mode er på mange måder interessant, hvorfor du bør kende til de mest fremtrædende modebrands.

Du vil i artiklen blive præsenteret for nogle af de amerikanske modebrands, som har opnået størst succes på det internationale marked.

Proenza Schouler – 2002

Proenza Schouler, som bl.a. sælges på FF2.dk, er et af de mærker, som du bare skal kende til, hvis du interesserer dig for tøj og fashion. Det er nemlig et amerikansk mærke, som bliver efterspurgt mere end nogensinde før.

Jack McCollough og Lazro Hernandez er de to designere, som har stået i spidsen for virksomheden siden opstarten i 2002. I virksomhedens første seks leveår bestod deres kollektioner kun af tøj, men herefter er der blevet lanceret mange taskekollektioner. Proenza Schouler er i dag mest kendt for deres moderigtige og slidstærke tasker.

Frame – 2012

Frame er også et af de amerikanske mærker, som bliver efterspurgt af flere og flere kvinder. Der er tale om et relativt nyt modebrand, som blev stiftet i Los Angeles i 2012.

Jens Grede, Erik Torstensson, Josh Lecin og Nico Peyrache stiftede virksomheden for få år siden med en idé om at skabe det perfekte par jeans. Det er derfor helt naturligt, at deres sortiment hovedsageligt består af jeans.

Frame lancerer fire kollektioner årligt, som er skabt med inspiration fra stilen i 1970’erne og fra franskmændenes måde at klæde sig afslappet. Du kan med fordel holde øje med de kommende kollektioner, hvis du er begejstret for amerikansk fashion.

Abercrombie & Fitch – 1892

Abercrombie & Fitch er ligeledes et af de amerikanske modebrands, som du ikke har kunne undgå at stifte bekendtskab med, hvis du har holdt øje med, hvad der sker i modebranchen. Abercrombie & Fitch er et mærke med en lang og spændende historie, da virksomheden blev stiftet i 1892 af David T. Abercrombie og Ezra Fitch.

Virksomheden forhandlede oprindeligt kun sportsudstyr, men i dag består udvalget også af modetøj, sko, badetøj og meget mere. David T. Abercrombie og Ezra Fitch henvender sig til både kvinder, mænd og børn med deres mange skønne kollektioner.

Ralph Lauren – 1967

Ralph Lauren er med al sandsynlighed et mærke, som du kender til, da mærket efterhånden er at finde i alle tøjforretninger landet over. Det amerikanske mærke er kendt for den klassiske og tidsløse stil, ligesom høj kvalitet og god komfort er nogle af de mest almindelige kendetegn.

Ralph Lauren har opnået stor succes med deres stilrene og moderigtige skjorter, men deres kollektioner består også af meget andet end skjorter. Virksomheden har eksisteret siden 1967.

Tommy Hilfiger – 1985

Tommy Hilfiger er navnet på en amerikansk designer og et amerikansk modebrand af samme navn. Tommy Hilfiger er kendt for at designe og udvikle moderne tøj i høj kvalitet.

Tommy Hilfiger byder på modetøj, som kan bæres af enhver mand og kvinde, da stilen er simpel og klassisk. Det vil med al sandsynlighed også være et mærke, som matcher din stil og dine kvalitetskrav, så tag et kig på det store sortiment.

Skriv et svar