3 skridt til arrangering af en perfekt venindemiddag

Skal du snart have veninder på besøg til en hyggelig middag? Så gælder det om at tænke over hvordan du kan arrangere den perfekte middag, der kan danne rammerne for en formidabel aften i selskab med dine veninder. Vi har derfor samlet 3 skridt til hvordan du arrangere en perfekt venindemiddag.

 

Imponer med lækker mad

En perfekt vennemiddag kræver selvfølgelig noget lækker mad, og her gælder det om at tænke over hvordan du kan imponere dine veninder. Hvis du sørger for at der er ekstra lækker mad og du har gjort lidt ekstra ud af det, vil dine veninder bliver overrasket og første skridt mod en unik aften sammen er dermed taget.

Du kan enten vælge selv at give dig i kast med at lave en fantastisk menu i køkkenet, eller vælge at bestille mad udefra.

Hvis du er en haj i et køkken er det sjovest selv at lave maden, da det vil imponere dine veninder lidt ekstra, hvis du har brugt lang tid i køkkenet.

Det kræver dog også meget, hvis du gerne vil imponere dine veninder ved selv at lave maden, og du kan derfor også overveje at finde gourmet catering i stedet for. Når du vælger at få maden udefra, får du samtidig en bedre mulighed for at nyde aftenen sammen med dine veninder, da du ikke skal stresse rundt i køkkenet, når dine veninder ankommer. Og så vil dine veninder garanteret synes det er lækkert med mad udefra – det er der altid noget særligt over.

 

Find drikkevarer der passer til maden

Når du har styr på maden er næste skridt at finde ud af hvad I skal have at drikke, og her er det vigtigt at finde drikkevarer der passer til den mad I skal have.

Vin er altid en god løsning som drikkevarer til en hyggelig middag. Det kan dog godt være en stor jungle at finde rundt i forskellige vine og finde noget der passer til jeres menu, og det kan derfor være en fordel at få hjælp til at vælge den helt rigtige vin.

Du kan enten få hjælp i dit nærmeste større supermarked eller hos en lokal vinforretning. Du kan også finde meget inspiration på nettet og læse om hvilke vine, der passer til hvilken slags mad.

Du kan også vælge at servere en god øl til maden, alt efter hvad I skal have at spise og hvad I plejer at drikke.

 

Pynt flot op

Til en venindeaften skal der selvfølgelig også være flot pyntet op, for at skabe en god stemning. Når du har styr på maden og drikkevarerne kommer vi derfor til pynten som sidste skridt for at arrangere en fantastisk venindeaften.

Til en flot opdækning hører først og fremmest en fin dug, som kan gøre bordet ekstra flot. Her kan du fx overveje en Georg Jensen Damask dug sammen med et par flotte servietter der passer til.

Når du har fundet en flot dug kommer vil til service. Her gælder det især om at finde nogle flotte glas, da det mest er glassene man ser på bordet.

Og så er det ellers bare om at finde på noget hyggelig pynt, som passer til netop den venindemiddag, som du er så heldig at skulle holde. Du kan fx vælge et farvetema eller et tema inden for den sæson vi er i, som dekoration til spisebordet.

Skriv et svar